UA-194978771-1

MIÉRT EZ A  MÓDSZER?! 

Mert én is magasra teszem a mércét - így a folyamatok valóban mély szakmaisággal bírnak.  

A coaching ugyanis életeket tud megváltoztatni. Éppen ezért vallom, hogy a sekélyes, manipulatív, értékesítési fogásokkal működő módszerek nem alkalmazhatók. 

A coaching hivatás, mert aki űzi, őszintén elkötelezett amellett, hogy változásokat idézzen elő mások életében. 

Trükközés ebbe a szakmába nem fér bele!

Az első találkozás alkalmával szerződést kötünk, melybe minden kitűzött célt belefoglalunk, így az engem is köt egészen addig, míg el nem érjük! 

Ez egy segítő szakma, és én minden hozzám fordulónak nyújtok támogatást, aki ezt kéri, és képes megfogalmazni. 

PORTFÓLIÓ

MAGÁNÉLETI ÉS SZAKMAI COACHING ÜLÉSEK BIZTOSÍTÁSA

Magánéleti & Üzleti

A nagy boldogság az ég ajándéka, a kis boldogságok az erőfeszítéseké. 



 • motiváció megtalálása
 • stresszkezelés
 • kríziseken való átsegítés
 • gyászfeldolgozás új megközelítésekkel
 • párkapcsolati és egyéni fejlődési utak segítése
 • nőiesség, férfiasság kérdésköre
 • munkahelyváltás nehézségeinek feloldása

Felsővezetői

Egy jó stratéga nem csak azt tudja, mi lesz a következő lépése, hanem arra is képes, hogy versenytársa fejével gondolkozzon. 

 • döntéselősegítő, rendszer szemléletű támogatás
 • projektek körüli problémák átvilágítása (agilis módszerek átadása)
 • hatékonyságnövelés
 • egyéni készségek és képességek fejlesztése
 • személyes és munkatársi motiváció megteremtése és fenntartása

Rendvédelmi

Érdemes tudatosan megtenni a szükséges lépéseket, így előnyre tehetünk szert. 


 • specifikus támogatás 
 • rendkívül diszkrét keretek között a szakma sajátosságaira vonatkozóan
 • a frusztráció, indulat, kiégés elleni eszköztár biztosítása

RÓLAM

Hiszem, hogy minden problémára a megoldás bennünk lakozik, de a megtalálására néha segítségre van szükségünk!

Céltudatos, maximalista ember vagyok, és mindig is az emberek segítése, fejlesztése volt a fő mozgatórugóm annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőlük. Sikerorientált üléseim közben végig szem előtt tartom az egyén sajátosságait, és a személyes akcióterveket ennek megfelelően közösen dolgozom ki a klienssel. Kreatívan és empatikusan, ugyanakkor határozottan nyújtok biztos támogatást a legnehezebbnek tűnő helyzetekben is.

Magam is jártam, szükség esetén járok coach szakemberhez, szupervízorhoz, mert a külső, valóban független szemléletmód alapfeltétele a sikeres változtatásoknak. Életem fordulópontjai mind köthetők egy-egy ilyen folyamathoz, és igazán bízom benne, hogy pár év múlva mindenkinek lesz egy saját szakembere. 

Nincs két egyforma gondolkodásmód vagy probléma, így egyféle módszerrel nem lehet sikeresen dolgozni. Széleskörű tapasztalataimnak köszönhetően több területen, többféle irányzat segítségével dolgozzuk meg a problémákat, és keresünk rá megoldásokat, együtt!

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ ESZKÖZÖK 

Online és Offline

Az üléseken a jól bevált eszközök mellett több, saját fejlesztésű eszközt is használok - ráadásul a paletta folyamatosan bővül, mivel azokat tovább specifikálom az épp velem szemben ülő kliens számára. Az online eszközeimet nem csupán a pandémia legalizálta, hanem a jövő önmagában - nem lehet akadálya sem a távolság, sem az ad hoc napi programváltozás egy eredményes coaching ülésnek. 

TAPASZTALAT

A kisvállalkozáson át a multicégektől a közigazgatásig

Dolgoztam kisvállalkozókkal, amerikai és német multinacionális cégekkel öt kontinensen, de több éves tapasztalatom van minisztériumi és egyéb közigazgatási intézményekkel is. Ennek egy speciális területe a rendvédelem, amelynek köszönhetően egy valóban különleges szegmensben szereztem unikumnak számító jártasságot.

Különösen nagy tapasztalatom van személyes krízishelyzetek megoldásában, szakmai elakadások feloldásában, valamint prezentációs, kommunikációs és vezetői képességek fejlesztésében. 

Végzettségemet tekintve mesterfokozatot nemzetközi kapcsolatok okleveles elemzőjeként szereztem diplomáciai szakirányon. Az anyanyelvemen kívül négy nyelvtudás szüntelen gyakorlásával fejlesztem tovább kulturális, gasztronómiai és politikai-gazdasági ismereteimet. 

Ezen kívül elvégeztem egy két éves idegennyelvi intézményi kommunikátor képzést is, amely számos területen vált később hasznomra. Projektmanagerként, szervezetfejlesztési szakemberként, tanácsadóként is dolgoztam, illetve dolgozom jelenleg is.  

Vállalkozóként okleveles life&business coach tudásom folyamatosan bővítem, hiszen rengeteg kiaknázatlan, új perspektíva van benne, és azokat sikerrel, úttörő technikákkal ötvözöm egyéb módszertanokkal - innen a hybrid coaching.